KK Agramer

Konjički klub Agramer osnovan je 2007. godine pod vodstvom Sanje Farkaš. KK Agramer nalazi se u Poljani Čičkoj, gdje raspolaže sa dvije štale, pješčanim manježem i svom potrebnom infrastrukturom za održavanje škole jahanja i treninga za jahače svih razina.

U okviru kluba moguće je upisati početnu školu jahanja, te dresurno i preponsko jahanje. Treninge i školu vodi Sanja Farkaš.

Sanja se jahanjem bavi preko 40 godina, a svoje prve jahačke korake odradila je na Zagrebačkom hipodromu gdje je ujedno i završila školu jahanja. Po završetku škole jahanja Sanja nastavlja jahati u turnirskoj sekciji na ZG hipodromu te se niz godina bavi preponskim jahanjem i prelazi u KK Hiperion gdje ostaje sve do nabavke svog prvog konja. Uz bavljenje preponskim jahanjem Sanja sa počinje baviti i vođenjem škola jahanja, što joj je danas, nakon preko 20 godina iskustva, primarna okupacija.

Sanja je licencirana za vođenje škole jahanja od strane Hrvatskog konjičkog saveza, a posjeduje i diplomu Hrvatske olimpijske akademije te međunarodni FEI certifikat.