O nama

Ranč Okuje u okviru kojega djeluje KK Agramer vode Sanja Farkaš, licencirana voditeljica škole jahanja te trener dresurnog i preponskog sporta sa međunarodnim certifikatom FEI coach system level 1 i Damir Alpeza, pobjednik Sisačkog turnira 2010. godine. Na Ranču se možete upoznati s osnovama jahanja, unaprijediti svoje jahanje ili pak samo uživati u dobrom društvu, prirodi i životinjama. Ranč također nudi pansionski smještaj konja te mogućnost terenskog rekreativnog jahanja kao i endurance treninga.

Damir
Sanja

Ranč raspolaže s dvije štale u kojima se nalazi 18 boxeva veličine 4mx4m, društvenom prostorijom sa sanitarnim čvorom za članove kluba, polaznike škole jahanja i druge posjetitelje, a smješten je na 34.000m2 površine. Ranč uključuje 7 ispusta, 2 manježa i 1 travnati manjež veličine 80mx40m. Također, Ranch Okuje za članove i posjetitelje na raspolaganju ima i sedlarnik sa garderobnim ormarima (svaki “pansionac” na raspolaganje automatski dobiva ormarić).

KK Agramer također ima i suradnju sa srednjom Veterinarskom školom Zagreb te Veterinarskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, gdje budući veterinarski tehničari te veterinari odrađuju praktičnu nastavu te se upoznaju sa konjima, njihovom anatomijom te njihovom biomehanikom. Također, budući veterinarski tehničari u KK Agramer odrađuju i svoju stručnu praksu.

Osim konja na ranču su stanari i psi, mačke, guske, patke, kokoši, zečevi, kamerunske patuljaste koze, alpina koze, grlice, golubovi, fazani, vijetnamska svinja i jedan zamorac:)

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript